Aspectes cojunturals en el naixement de la logopèdia. Estat actual - Rosell Clarí, Vicent (INFORMACIO PSICOLOGICA)
Es passa revista a la situació en què naix la Logopèdia; s’hi distingeixen tres nivells d’anàlisi: un primer nivell sociològic, un segon nivell administratiu i un tercer nivell anomenat acadèmic. A nivell sociològic cal ressaltar la creixent demanda d’intervenció i de formació en aquest camp. En el nivell administratiu s’ informa d’alguns deIs problemes de la Logopèdia que actualment presenta l’Administració. En el nivell acadèmic es presenten algunes de les incoherències que el Ministeri d’Educació i Ciència esta portant endavant; i una Universitat amb falta de recursos econòmics per desenvolupar els nous plans d’estudi.