Socio-Psico-Pedagogía en la Ribera - Psicològica, Informació (INFORMACIO PSICOLOGICA)
Ponència presentada en el "IV Encuentro Nacional de Psicología Comunitaria" celebrat els dies 7 i 8 d’abril de 1989