Tendències de futur de la gestió de conflictes en la modernitat líquida - Grané Ortega, Jordi (INFORMACIO PSICOLOGICA, 2009)
La reflexió sobre les tendències de futur de la gestió de conflictes ens revela un camí d’avenç: una tendència que ens mostra una focalització diferent del camp objecte de la nostra pràctica professional. Aquesta tendència consisteix en un progressiu descobriment i instauració de l’àmbit d’intervenció de la promoció de la convivència i la prevenció de conflictes.