Professionals de la psicologia en serveis socials: la transformació d’un rol. - Martínez Moreno, Ángel (INFORMACIO PSICOLOGICA, 2013)
En aquest article es presenten les que, a judici de l’autor, són les dimensions clau a través de les quals s’ha desenvolupat el Sistema de Serveis Socials als últims 30 anys i, paral·lelament, quins són els elements bàsics que descriuen l’evolució del rol dels professionals de la psicologia. No s’entra a analitzar els motius i mecanismes profunds a través dels quals s’arriba a la situació actual i l’article es manté en un nivell que pretén ésser estrictament descriptiu.