Sida i serveis socials. Un assaig sobre perfils psicològics i socials - Garcés Ferrer, Jordi (INFORMACIO PSICOLOGICA)
L'article resumeix bàsicament els problems psicològics i socials que afecten una persona amb SIDA; les seues pors, els problemes del medi familiar, els patrons de conducta sexual i, al capdavall, tot un cúmul de contradiccions i vivències que semblen girar entorn de la inculpació i I'autoinculpació al/del malalt, la qual cosa fa necessària una intervenció psicològica.