Una hipòtesi de Metodologia Comunitària i Participativa - Marchioni, Marco (INFORMACIO PSICOLOGICA)
El present article recull la transcripció i traducció de la ponència que sobre el tema presenta M. Marchioni al crus d’introducció als Serveis Socials organitzat per Col·legi de Psicòlegs a València. Cal tenir en compte que no es tracta d’un article, sinó d’una exposició verbal. Únicament han estat suprimides les frases repetitives i corregida la morfosintaxi al fer la traducció que ho hem vist escaient. Conxa Ricart i Manuel Peretó